Menu

kilka srok za ogon

Obiad wege

Pierogi ruskie- rewelacyjne ciasto

margoja

Uwielbiam je jeść:) Nie cierpię lepić:) Nie jest to dla mnie smak dzieciństwa... Nie było u nas tradycji lepienia takich pierogów.... może to właśnie dlatego tak mi teraz smakują?:) Nadrabiam... Pierogi ruskie, myślę, że mogę powiedzieć doskonałe, po... więcej

Z cyklu: Ze słoika : Sos słodko-kwaśny

margoja

Aby zrobić samej sos słodko-kwaśny miałam już od dawna ochotę, bo uwielbiam go razem z podsmażonym kurczakiem. Ten w sklepie z reguły ma jakieś dodatki nie do końca do mnie przemawiające... Gdy zobaczyłam w magazynie Moje Gotowanie przepis, od razu ... więcej

Razowe spaghetti z dyniowym sosem

margoja

 Na wspólne gotowanie zaprosiła mnie Iza ( Smaczna Pyza ), za co bardzo dziękuję! Przepis spodobał mi się o tyle, że sezon na dynię w pełni, a ja jeszcze nic z niej nie robiłam w tym roku... Sosik ciekawy, mężowi brakowało jakiegoś ożywczego ... więcej

© kilka srok za ogon
Blox.pl najciekawsze blogi w sieci